22 dec. 2011

Så var det det här med gran...


Alla söker efter den perfekta granen, den ska vara tät och lagom hög. Helst ska den se ut som Musse Pigs, där Piff och Puff bor. Jag har också varit av den åsikten till jag såg denna underbara gran på denna tjejens blogg. Jag blev kär i denna lilla taniga gran som är fyllt med olika sorters julgranspynt. En sån gran skulle jag vilja ha, men det blir väl nästa år.

20 dec. 2011

Smart eller bara onödigt?

Hitta denna säng som heter "Babybay" som man kan sätta vid sidan av sängen och på så sätt sova nära sitt barn men ändå inte ha det i sängen. Tycker att det verkar som en toppen grej. Frågan är om det är en bra idé på pappret men att det kostar mer än det smakar? Hittat några på blocket som säljs kring 1000 lappen. 


 När barnet blivit större kan man använda sängen som ett litet bord eller en minisoffa åt sitt barn. Vad tror ni?

Lite mindre lite billigare

Visade på blogget för något inlägg sedan ett babygym som jag önskade mig. Har pratat med syrran och tänkt om lite. Bra att få tips från någon som redan har barn och vet som är bra grejer och sånt som man knappt använder. Nu har jag i alla fall i samma serie hitta en superfin spegel med lite aktiviteter på som är lite mer i överkomligt pris.


Samt en fin tygbok med massa små grejer i. Får se vad det blir för något, börjar blir lite sugen på att köpa lite barngrejer nu.

7 dec. 2011

En del av sommarängen


Jag var hos min naturläkare i måndags och fick rödklöverte som jag ska dricka fram till att jag ska föda. Det innehåller massa vitaminer och ska lugna barnet samt hjälpa så att jag får en bra förlossning. När jag var där passade jag på att fråga om han stod fast vid att det var en pojke, vilket han sa efter en månad. 
Han kände länge på magen och små log tillslut och sa "Lisa, även jag kan ha fel. Det är en flicka!" Han kände noga över magen igen och sa "Jo, det är en flicka!"
Så nu får vi väl se. Jag har ju de senaste månaderna drömt att det är en flicka. Inte för att varken jag eller Jocke bryr oss om vilket kön det är så är det ändå så att vi måste fundera mycket över namn nu för just flicknamn har vi inget helt klart...

6 dec. 2011

Vill ha!



Har kollat ett tag på babygym till Kummin och verkligen älskar Skip hops grejer, de är såååå fina, men tyvärr väldigt dyra. Men drömma kan man ju få göra :)

1 dec. 2011

Fynd!


Igår var jag och Jocke på Åhléns och fyndade barnstolar i plast, fyra stycken blev det till priset av 157:- (efter klubb- och personalrabatten) Superfina är de och dessutom stapelbara. Vad tycker ni?