17 dec. 2012

Vinn något skapat!

 

Den finns en tjej som gör de finaste grejerna med lapptäcksteknik. Kolla in henne blogg nu och du kan vi presentkort hos henne. Besök En Brokig Blandning


Mysigt sällskap i sängen





 Det finns så mycket fint till barn, som dessa underbara täcken och snuttefiltar. De kommer från Sture & Folke. Jag önskar att jag kunde sy för då kanske man skulle lyckad fixa något liknade på egen hand. 


8 dec. 2012

Till en lat kvinnas glädje



När man inte har så mycket tid eller helt enkelt är lite lat så blir man glad när man hittar dessa lösningar. En virkad apelsin med kryddnejlika på! Och den doftar dessutom, kan det bli bättre?

Utsidan har visst betydelse



Jag är lite svag för fina förpackningar, vilket i stor sett eller i alla fall nästa skulle få mig att köpa vad som helst bara för det har en fin förpackning. När jag skulle köpa kaffe igår så drogs jag mot detta kaffet, så ja, det blev det istället för mitt vanliga. Det smakade gott, inte så som mitt vanliga men jag är inte så kräsen, förpackningen var ju fin och det är väl ändå det som räknas?



Dessutom är det helg och min sambo är ledig vilket innebär att jag kan njuta av kaffe i mugg, ja det är väl självklart tänker ni men inte för mig som är mammaledig, då måste man dricka i termosmugg för att kunna drick något varmt kaffe. Så nu njuter jag!